Mediu takon drejtues e ish drejtues të lartë të Ushtrisë Amerikane

297

Kryetari i Partisë Repulikane Fatmir Mediu ka takuar në Tiranë gjatë ditëve të fundit drejtues dhe ish drejtues të lartë të Ushtrisë amerikane.

Njoftimin  për këtë takim kru i republikanëve e ka bërë publike në një shenim në faqen e tij në facebook

Ja potimi i Mediut:

Takim me drejtues të shquar të ushtrisë Amerikane.

Gjeneral George Casey ish shefi i shtabeve të ushtrisë Amerikane.

Ne vitin 2006 së bashku me Gjeneral Casey në atë kohë komandant i kualicionit të FA në Irak, kemi zhvilluar në Tirane takim e Kualicionit të Lirisë së Irakut

Gjeneral James Conëay Komandanti i Marinsave Amerikanë

Gjeneral David Philips.

ImageImageImage