Mblidhet grupi i PS, reforma në drejtësi dhe zgjedhja e delegatëve çështje kryesore

149
Sot në mesditë u mblodh grupi parlamentar i Partisë Socialiste. Nën drejtimin e kreut të saj Edi Rama pritet të diskutohet reforma në drejtësi.
Po ashtu një çështje tjetër që pritet të diskutohet në mbledhjen e grupit parlamentar të PS është edhe zgjedhja e delegatëve për kongresin.
Këtë fundjavë u zhvilluan zgjedhjet e delegatëve për Kongesin e 19 marsit në 4 qarqe, Korçë, Elbasan, Fier dhe Berat.