MASH, publikon notat e Gjuhë-Letërsisë për maturantët

133

Zyrtare/Dalin rezultatet e provimit të parë të Maturës Shtetërore 2013

Ministria Arsimit dhe Shkencës ditën e djeshme ka publikuar në faqen e djeshme notat për rreth 45 mijë maturantët për Gjuhë -Letërsi, që u zhvillua në 31 Maj 2013. Rezultatet e publikuara nga gazeta “Telegraf” janë rezultatet e fundit të MASH-it, të ripublikuara në orën 18:30 në faqen zyrtare të saj, pas rishikimit të listave të publikuara në mesditë. Në listën e publikuar në gazetë çdo maturant do të gjejë kodin, me të cilin është identifikuar, notën e shkallëzuar dhe notën përfundimtare, që ka marrë në këtë provim…

Lista e plotë me 45 mijë emrat është e plotë në brendësi të gazetës Telegraf