Martin Henze: Katastrofa me reformën gjyqësore në Shqipëri

245

Martin Henze në një postim në Twitter, analizon situatën katastrofike me reformën në drejtësi në Shqipëri dhe milonat e taksapaguesve të BE.

Ja statusi i plotë:

Marc, si evropianë, si gjermanë, taksapaguesit evropianë pyesin pse një reformë katastrofike gjyqësore në Shqipëri financohet nga be, e cila heq shtetin e ligjit dhe promovon një shkelje të padiskutueshme të kushtetutës nga qeveria Rama?