Martin Henze i drejtohet Ramës: Nëse je i arsyeshëm hiq dorë nga mandati

234

Martin Henze, këshilltari ekonomik pranë CDU, parti qeverisëse në Gjermani ka replikuar në një postim të Kryeministrin Rama.

“Është e arsyeshme që  konstituta disfunksionale e këtij shteti nga ju Rama të rregullohet.  Të anullohen zgjedhjet e manipuluara ilegale jo-demokratike të parlamentit dhe të bëhet ri votimi .Nëse je i arsyeshëm ,heq dorë nga mandati yt, që demokracia dhe konstituti të rivendosen, kështu që  të gjithë mund të vendosin”,- shkruan në postimin e tij në twitter Henze.