Martin Henze: Edi Rama, anëtar i qeverisë së mafias

232

Martin Henze, këshilltari ekonomik pranë CDU, parti qeverisëse në Gjermani ka komentuar në një artikull që ish-deputeti demokrat, Genc Pollo, ka shpërndarë në Twiter, i cili flet për Kryeministrin Rama që pretendon se OSBE nuk ishte kundër paketës “Antishpifje” për mediat online.

Në postimin e tij, Henze shprehet se:

Edi Rama ështëtar i qeverisë së mafias, manipulimi dhe mbajtja e zgjedhjeve të paligjshme, heqja e sundimit të ligjit, eksodi masiv dhe rritja e konsiderueshme e trafikimit të heroinës, për të cilën ai është përgjegjës, një hile e bashkësisë ndërkombëtare, e turpshme…