Marku sot në analizen e Prokurorisë së Elbasanit

209
Arta Marku sot në Elbasan, inaguron godinën e re të Prokurorisë.

Pas Shkodres ku mori pjesë në analizn e punës ë një viti më parë, Prokurorja e Përgjithshme, Arta Marku, do të jetë sot në ceremoninë e përurimit të ndërtesës së re të Prokurorisë së Elbasanit dhe në analizën vjetore të kësaj prokurorie.
Kryeprokurorja kërkoi dy ditë më parë në Shkoder një maredhenie tjetër me publikun, duke qenë më i hapur ky institucion përballe problemeve që qytetarët kanë, e duke tentuar tu jepet zgjidhje, deklaratë të cilen pritet ta përsërisë edhe sot në Elbasan.