Manjani: Tymi i hashashit zuri dhe qeverinë politeknike

110
Ish-ministri i Drejtësisë Ylli Manjani shprehet se që me nisje të fushatës elektorale Policia e Shtetit nuk po kap më hashash. Në një koment në Twitter Manaj shprehet se tymi i hashashit ka zënë dhe qeverinë politeknike.
“Nuk po kapet më hashash! As nuk po flitet më për të! Të jetë zhdukur vallë, apo e zuri tymi edhe qeverinë politeknike?! Hashash ka ende…”,- shprehet Manjani.