Manjani: Prokuroria të hetojë manipulimet e zgjedhjeve

121
Ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka denoncuar sot manipulimet e votave gjatë procesit të numërimit.
Në një video të postuar në Facebook, bie në sy se votat e PDIU, që janë në anën e majtë të numëruesit, i bashkohen tufës së votave të PS.
Manjani thotë se numëruesi është punonjës i hipotekës dhe militantë i PS.
Postimi i plotë i Ylli Manjanit në Facebook:
“Kjo është dora hajdute e një numëruesi Rilindas. Punon në Hipotekë dhe hyri ti japë “një dorë” partisë në zgjedhje!
I duhej kjo dorë, rilindjes për të marrë në një dorë çdo gjë! Një dorë nga ata të Hipotekës që Kryeministri i quajti “tepsi”…
ja ku e ka tepsinë!
Pamjet e videos janë shkëputur nga rregjistrimi zyrtar i kamerave të KQZ. Duket qartë se si nga tufa e votave të PDIU, që janë në anën e majtë të numëruesit, hiqet fleta e votimit dhe i bashkohet tufës së votave të PS, që gjenden në anën e djathtë të tij! Flagrante! Ka ndodhur në disa raste kështu.
Tani është radha e KQZ. Kjo lloj hajnie ka ndodhur në shumë raste duke i vjedhur mandatin PDIU për tja dhënë rilindjes së Govatës!
Prokuroria ka marerial të bollshëm. Ka shumë episode të kësaj natyre të kryera jo thjesht nga numërues, por nga mbajtës detyrash publike gjithashtu!
Nuk ju mjaftoi blerja e votuesve, por edhe jua vodhën votën!
Krim shumë i rëndë ndaj demokracisë!”.