Manjani: Çako di shumë gjëra, ndaj turren si çakej për ta mbrojtur

122
Duke reaguar mbi debatet e fundit midis Partisë Socialiste dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim rreth rolit të drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, Haki Çako, ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani thotë se qeveria duhet të dënonte dhunë qoftë për sy e faqe.
Me anë të një reagimi në Twitter, Manjani shprehet se mbrojtja ndaj Çakos vjen pasi ai di shumë gjëra.
Manjani: Qoftë dhe për sy e faqe duhet të dënonin dhunën, por s’kanë se si! Turren si çakej të mbrojnë Çakon! Normal, ky i fundit di shumë gjëra…