“Mafien keni frikë”, protestuesit refuzojnë të largohen nga Ministria pavarësisht thirrjes së Bashës

198

Pas tensioneve dhe përplasjeve mes protestuesve me kordonin e policisë tek godina e Ministrisë së Brendshme, kreu i PD ka kërkuar tërheqjen e tyre, por duket se një pjesë e tyre refuzojnë të largohen nga ky institucion.

“Kë keni frikë mo, mafian keni frikë”- shprehen disa nga protestuesit drejtuar deputetëve të PD që po përpiqen që t’i bindin për të mos krijuar incidente dhe të lartgohen nga Minsitria e Brendshme.
HBN