‘Lufta ndaj biznesit të vogël, propagandë e rradhës’, Spahiu: Edi Rama është aksioner me bizneset e mëdha

147

Ish deputeti i Lëvizjes Socialiste për Integrim Përparim Spahiu ka reaguar me një shenim në faqen e tij në facebook pas dehstimit të mbledhje se të ardhurave nga doganat.

“Edi Rama si aksioner me bizneset e mëdha, nuk ndalon dot anije apo kamionë në dogana. 28 milon euro mungojnë në buxhet që normal janë në xhepat e dikujt”, shkruan ish deputetei në shenimin e tij.

Ministria e Financave deklaron mosrealizim të të ardhurave nga doganat, ku konfirmon se 28 milion euro më pak janë mbledhur në raport me planin, ndësra të ardhurat tatimore ishin 6.1 përqind më të larta se e njëjta periudhë e një viti më parë.

I gjithë aksioni i ditëve të fundit i KM-s, për rishpallje lufte biznesit të vogë ka lidhje me shprehjen se ‘kur s’ke ç’i bën gomarit i bie samarit’

Edi Rama si aksioner me bizneset e mëdha, nuk ndalon dot anije apo kamionë në dogana. 28 milon euro mungojnë në buxhet që normal janë në xhepat e dikujt.

Lufta e shpallur biznesit të vogël është thjeshtë propaganda e rradhës por dhe halli i madh i bizneseve që kanë numurin më të madh të të punësuarve.

Zgjidhja është ajo që LSI ka shpallur tashmë, lehtësi fiskale, heqjen e pagesës TVSH-së në dogana, si mekanizëm korruptiv dhe frenues i konkurrushmërisë së ndershme.

Image