Luan Rama: Vota e Shqipërisë kundër SHBA vendim i pa konsultuar

120
Deputeti i LSI-së Luan Rama ka reaguar lidhur me “votën kundër SHBA-ve” 
Ja postimi në rrjetin social i deputetit Rama. 
“Shqipëria voton kundër SHBA !
Mungesë transparence, mungesë koordinimi, vendim i pa konsultuar me Kuvendin dhe Presidentin e Republikës!”