LSI sulmon Ramën: “Babarrypi” përdor shëndetin e fëmijëve për ca ditë të fëlliqura pushteti më shumë

231
LSI i është përgjigjur me të përhershin Petrit Vasili kryeministrit Edi Rama, pasi ky i fundit postoi një video për sigurimin e fashave të diabetit për fëmijët.
“Kryeministri perdor shendetin e femijeve per ca dite te qelbura pushtet me shume.
Kryeministri “babarryp” se babagjysh nuk eshte thote se siguroi ca fisha qe masin diabetin te femijet.
Dhe ky eshte sevap qe e bëka ky dhe jo shteti.
Po e di ky “babarrypi” qe mijra femijeve me semundje onkologjike,me hemofili,me talasemi etj u mungojne ilaçet pa te cilat jeta eshte e pamundur apo edhe jeta e tyre varet nga sevapi i ketij.
Thene me thjesht po deshi ky edhe mund te jetojne po nuk deshi ky atehere nuk do te jetojne.
Turp i rende perdorimi i pacipe i shendetit te femijeve per ca di te felliqura pushtet me shume”, shkruan Vasili.