LSI me 2 ministra. Sot në orën 18:30 Ilir Meta do të japë një video-mesazh shumë të rëndësishëm

279
Me sa duket kriza e rëndë politike ka tensionuar jo vetëm qytetarët shqiptar por edhe faktorin europiano-perëndimor dhe në veçanti strukturat më të larta të Aleancës së Atlantikut Verior NATO. Deklarata e fundit e Skretarit të Përgjithshëm të NATOS Stoltenberg dhe shqetësimi I tij gjatë raportimit para Komisionit të Punëve të Jashtme dhe nën-Komisionit për Siguri dhe Mbrojtje të Parlamentit Evropian se problemet në Shqipëri kërkojnë zgjidhje institucionale dhe për këtë partitë politike dhe olitikanët duhet të veprojnë me shpejtësi. Ndoshta ky paralajmërim dhe shqetësimi nga frika e zgjerimit të konfliktit në maqedoni ka bërë që sot LSI të marë inisiativën e para duke tërhequr 2 ministra dhe për tua kaluar portofolet e tyre zgjidhjes së krizës .

Sot në orën 18.30 Kryetari I Kuvendit dhe Presidenti i ri I sapovotuar Ilir Meta do të japë një video-mesazh shumë të rëndësishëm,për publikun,politikanët dhe mbarë opinionin shqiptarë brnda dhe jashtë vendit. Dihet që z.Meta ka kohë që kërkonë zgjidhje të situatës ,çtensionim të sajë dhe gjetjen e gjuhës së përbashkët mes pozitës dhe opozitës .