LRI nesër në një organizim madhështor për integrimin

80
Lëvizja Rinore për Integrim zhvillon ditën e dielë më 9 prill ora 10:30 një takim në pallatin e sportit ‘Asllan Rusi’! 

Rinia është pasuria më e madhe që posedon Shqipëria dhe ne jemi të bindur se së bashku mund të punojmë për një të ardhme më të mirë. LRI përfaqëson sot një shans për të gjithë të rinjtë, për angazhimin e tyre, për më shumë përfaqësim në vendimmarrje dhe politikëbërje! 

LRI është sot forumi i çdo të riu shqiptar dhe ne jemi të vendosur për të punuar për një sistem më të mirë edukimi dhe për të pasur më shumë vende pune dinjitoze dhe të mirëpaguara.

#NjeShansPerRinine

#NjeShansPerTeGjithe