Lista me emrat e kandidatëve të cilët kanë shprehur interesin për të marrë pjesë në organet e vettingut

314
Avokati i Popullit mbështetur në nenin 7 , pika 5, të ligjit 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve ne Republikën e Shqipërisë”, pas i konsultimin me ONM-në do të hartojë një listë me kandidatët të cilët plotësojnë kriteret formale, për secilin pozicion dhe një listë me kandidatët të cilët nuk I plotësojnë këto kritere. ONM do të monitorojë këtë proçes duke pasur akses të plotë në dokumentacionin e të gjithë aplikantëve.
Listës emërore do t’i shtohen edhe emrat e personave që kanë shprehur interesin përmes zyrave postare brenda datës 09 Shkurt 2017.
1. Gentian Gurra
2. NejlaPeka
3. AmarilaUlqinaku
4. AxhemÇeta
5. HektorMuçaj
6. ArtanGjylbegaj
7. GëzimCenaj
8. Luan Daci
9. NoretaKalcuni
10.KrenarAhmeti
11.PetritAgaj
12.RozetaIvanova
13.FirdesShuli
14.SergjioMazreku
15.PalShkëmbi
16.BujarMadani
17.GentaTafa
18.Arben Lena
19.BledarCenameri
20.KostandinKazanxhi
21.Bledar Ilia
22.MorisBacka
23.HeralSaraçi
24.ShqipeHalilaj
25.ErindaDuraj
26.ElvisZaimi
27.SokolLamaj
28.AlbanaTushe
29.EdliraBylo (Grabova)
30.RezartaTahiraj
31.ValbonaSanxhaktari
32.PamelaQirko
33.OlsiKomici
34.EnielaAgolli
35.Xhensila Pine
36.SokolÇomo
37.FlorianBallhysa
38.LinditaXhillari (Hanku)
39.KlediaNgjela (Mazniku)
40.ErmiraKoçu (Decka)
41.EmilianoGjika
42.ShpetimBeqiri
43.AnilaTrimi
44.ErmonelaXhafa
45.LinditaTroja
46.AlbanaShtylla
47.ErjonaCanaj
48.SokolBana
49.AlmaFaskaj
50.ElionaLloja
51.ErmonelaMatuka
52.RovenaPregja
53.SuzanaHoxha
54.MeritaMuçaj (Osmani)
55.MimozaTasi
56.DianaDervishi
57.LulzimHamitaj
58.EsildaPalluqi
59.ArditaAlsula
60.AldonaSylaj
61.KestrinKatro
62.VasilShandro
63.EtledaÇiftja
64.ArteGjonaj
65.MonikaMeça
66.DedeKasneci
67.XhildaPinci
68.EtlevaPapleka
69.OrjelaShishi
70.AltinShano
71.ValbonaLegisi
72.EnkeledaGoxhaj
73.NatashaMulaj
74.DonalXhelili
75.FlorianPrendi
76.SuelaZhegu
77.AdrianaAlushani
78.ShaqirHasanaj
79.NertilaSadedini
80.ZamiraKallço
81.Betula Toto
82.Nertila Mete
83.AlionCenolli
84.NevilaDalipi
85.ShpresaBeçaj
86.JueldaLamçe
87.KlajdiMone
88.Ina Rama
89.DarjelSina
90.EndriPapajorgji
91.HemionBraho
92.DritanShehaj
93.Etleva Shore
94.SajmirBlloku
95.AldonaSylaj
96.MirillaKondakçiu
97.EdmondKasmi
98.ShefqetDida
99.Suzana Pasha (Hoti)
100. FrediMirashi
101. MilenLako
102 .Esmeralda Koliçi
103. DenisaLamaj
104. ArjanRexhepi
105. Ervin Sulko
106. Jude Sulejmani
107.MirionTheodhosi
108.LinditaBlinishti
109.XhabirZejnuni
110.IbrahimDisha
112.RezartaSchuetz
113.ArdianHajdari
114.EntonDimni
115.EdvinKoxhaj
116.EduartJani
117.ArberShehu
118.TediMinga
119.DriesaPepi
120.IdlirTivari
121.ElivertaMuço
122.GenciBilali
123.MajlindShkira
124.DavisVisari
125.SaimirKraja
126.AltinPeza
127.VojoMalo
128.DeniolPajolli
129.RezartaAbdiu
130.ArdianShabani
131.JosibaOsmani
132.GentiNdreca
133.BrunildaSaliaj
134.SerxhiKoçi
135.ManjolaMemini
136.AdrianLiçaj
137.SabriHoxha
138.ArlindaGojani
139.XheklinaBylykbashi
140.ArbenSpaho
141.PetraqGjikuria
142.SokolGjyriqi
143.Gerta Meta
144.ElonaKthupi
145.JulianBeqiri
146.HeroinaDuka
147.LuanPebro
148.YlliPermeti
149.LulzimHamitaj
150.AnxhelaKonstandin
151.FatosDervishi
152.DorinaZoga
153.GezimCanaj
154.BernardBalla
155.KlodianRado
156. ArditÇami
157.ErvisBalla
158.RolandGjoni
159.ErsidaZoto
160.GjergjiImeraj
161.GreisaCino
162.Blerta Turku
163.VladimirVladaj
164.Ana Kaci
165.AidaKume
166.EsildaPalluqi
167.JulindaBeqiraj
168.OnedaIslami
169. LoretaPoro
170.MadridLemeti
171.ErjonBejko
172.JulindaMansaku
173.FisnikBarjami
174.BrunildaVasha
175.NdueCuni 
176.TeutaDisani
177.BeriolaShehu
178.HasanShkalla
179.RenatoNdokaj
180.KlaraMullaj
181.LorencaBrahimaj
182.GentiBedalli
183.Marsid Laze
184.LiriLlukani (Bakuli)
185.EneaBabliku
186.AlionaPelo
187.ArdianShabani
188.ErinCaku
189.ShpresimBajraktari
190.HajdarNoka
191.Silvana Shehaj