Lefter Maliqi: Zgjedhjet e parakohshme domosdoshmëri jetikë

195

Janari muaji i Revolucionit Demokratik,i protestave te qendrushme kundra aktrimit,show-te,teatrit te Qeverise dhe Rilindjes se krimit,korrupsionit,droges,papunesise,cpopullimit,verferise.Kundra zgjedhjeve farse moniste lokale,kundra zaptimit te institucioneve.Te dashur opozitare,socialist te zhgenjyer,artiste,gazetar,mjek,infermier,polic,mesues,student,inxhinier,pensionist,biznesmen te gjithe bashke kundra oligarkeve ,kundra instalimit te diktatures,per demokraci,per te ardhmen Eurpiane,per drejtesin e viktimave te termetit te 26 Nentorit,per mireqenie,siguri dhe zhvillim.Koha nuk pret.Zgjedhjet e parakohshme domosdoshmeri jetike.Te bashkuar ska betejë qe sfitohet,ska kala qe smerret,ska qeveri qe srrezohet.