LAJM I FUNDIT/ E paprecedentë, Policia e Shtetit iu kërkon fikjen e antenave kompanive celulare

168

Partia Demokratike ka denoncuar sot ndërprerjen e sinjalit të gjithë operatorëve të telefonisë celulare në gjithë zonën ku po protestohet.

AKEP urdhëron ndërprerjen e paligjshme të sinjalit të gjithë operatorëve të telefonisë celulare në të gjithë bulevardin, përfshirë zonën e protestës dhe përreth Partisë Demokratike”- denoncon PD-ja