Kuvend, seanca nis pa praninë e opozitës

166
Kuvendi i Shqipërisë ka nisur si zakonisht sot seancën e përjavshme në orën 10:00, por pa praninë e opozitës.
Kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi e ka hapur duke njoftuar rendin e ditës dhe ka ftuar Pranvera Strakoshën, Kryetaren e Komisionit të Shërbimit Civil të paraqesë raportin për vitin 2017. Ky raport do të hidhet në votim me shumicë të thjeshtë.