Kuvend, Rama: Standard & Poor’s ka konfirmuar pozicionin e Shqipërisë

78
Kryeministri Rama ka marrë fjalën në seancën e sotme plenare, ku ka folur për situatën aktuale të ekonomisë shqiptare. Agjencia vlerësuese Standard & Poor sipas Ramës, ka vlerësuar pozicionim e Shqipërisë dhe se ky vlerësim shton kryeministri, mund të rritet në 6 muajt e ardhshëm.  Rama ndër të tjera thekson se Banka Botërore ka nënvizuar se punësimi është rritur me 10.6% në terma vjetorë. vijon..