Kryetari i LSI, Ilir Meta mbyll fushatën e zgjedhjeve në parti

150

 

Kryetari i Kuvendit dhe njëherësh kreu i LSI, pas takimeve të
rëndësishme në Tiranë ka zhvilluar një takim në qytetin e Beratit ku u takua me
antëarë, simpatizantë dhe mbështetës të kësaj partie. Në një takim mes të
rinjve Meta tha se ata do të kenë mbështetje maksimale dhe më shumë hapësira në
të gjitha nivelet. LSI, tha ILir Meta, është kthyer në parti të shpresës dhe të
zgjidhjes së problemeve duke shënuar rritje në qytet dhe në fshat.