Kryeministri ynë, “Pesimist”?

312

Prof. Dr. Elmaz Sherifi: Kryeministri Rama, “Pesimist”?

Prof. Dr. Elmaz Sherifi ish-ministri i PS-së, i kujton kryeministrit Rama, deklaratat e viteve të mëparshme kur pohonte se negociatat janë hapur, ndërsa dje, çuditërisht kryeministri Rama deklaroi, se nuk di, pse nuk hapen negociatat. Me dozë sarkazmi, Prof. Dr. Elmaz Sherifi thotë, a është pesimizëm mosdija e kryeministrit? Prof. Dr. Elmaz Sherifi: Rama ka deklaruar në 2017, 2018 dhe 2019, se negociatat janë hapur. Dje ndryshoi mendim, kur u shpreh, se “nuk jam në gjendje të them, se si do të votojë Franca”! Pesimizmi shfaqet, jo vetëm në ligjërime, por edhe në portret. Pse ky pesimizëm?