Kryeministri nis “Rambot” e fortë kundër protestuesve

306
Pas përplasjes mes protestuesve dhe policisë sot në Rrugën e Kombit, ku raportohet se edhe shumë të plagosur, kryeministri Rama mësohet se ka urdhëruar vendosjen e rregullit në Rrugën e Kombit dhe largimi e protestuesve me çdo kusht.
Përveç forcave speciale nga Shkodra, Lezha, Laçi dhe disa repartëve speciale nga Tirane, në këto janë nisur drejt protestuesve edhe “Rambot” siç quhet forcat me të kualifikuara edhe ndaj aktëve terroriste.
“Rambot” kanë urdhër që me çdo mënyrë të bëjnë arrestime.