Kryeministri Edi Rama shet deputeten, Gjylameti

278

I pyetur se pse nxore deputeten Gjylametin të sulmojë gazetën kryesore gjermane BILD, Edi Rama nxitoi ta shiste deputeten në fjalë. Ai tha se ajo ka dalë me kokën e saj dhe nuk më ka pyetur mua.

Këtë asnjë nuk e beson, ndonëse kryeministri u mundua të ikte nga sulmi ndaj BILD, aq me tepër që kjo gazetë së shpejti do botojë fakte të reja ndaj kryeministrit.

Pra e shiti deputeten simpatike të PS-së!