Kryemadhi: Të evidentohet çfarë shërbimesh ofrojnë në kryeministri 800 vajzat e reja

248
Kryetarja e LSI, jo pak herë përdori terma nënvlerësues teksa iu dreferua Kryeministrisë, si një insitucion I drejtuar nga Edi Rama.
“Kush mo, ajo diskoteka”, u shpreh Kryemadhi duke qeshur. Ajo shkoi edhe më tej, kur shtoi se Kryeministri janë 1200 punonjës që paguhen nga taksapaguesit shqiptarë dhe ku 800 janë vajza të reja, që duhen evidentuar se çfarë pune bëjnë dhe çfarë I japin këtij vendi dhe cfare sherbimesh ofrojne.