Kryemadhi takon Vlahutin: Shpresojmë një vendim pozitiv për çeljen e negociatave

88
Ambasadorja e BE Romana Vlahutin zhvilloi një takim me Kryetaren e LSI, Monika Kryemadhi.
Në takimin e mbajtur në ambientet e Kryesisë së Kuvendit, ambasadorja e BE-së i dorëzoi kryetares së LSI Strategjinë e Zgjerimit të Bashkimit të Bashkimit Europian.
Gjatë fjalës së saj Kryemadhi tha se ‘Integrimi i Shqiperisë në BE i takon qytetarëve dhe si i tillë në shpresojmë që brenda qershorit ne të kemi një vendim pozitiv për çeljen e negociatave.”