Kryemadhi: Pa pikë turpi një kryeministër që të kujton Kim Jong Un, e thotë e shava nëpër dhëmbë

280
Në një lidhje të drejtpërdrejtë për emisioni ‘Opinion’ kryetarja e LSI ka kritikuar kryeministrin Edi Rama për ofendimin që bëri ndaj ish kryeministrit Berisha.
Kryemadhi e ka quajtur mazhorëncë si arrogante dhe se Ruci ka bërë një sjellje jo normale gjatë seancës në Kuvend. Karrigia e kryetarit të Parlamentit nuk është e zotit Ruçi. Ai aty është vetë për të zbatuar rregulloren. Arroganca që vjen si rezultat i euforisë që u është krijuar nga bandat dhe krimi. Sjellja e zotit Ruçi tregon se si është i kapur ky shtet. Pa pik turpi shikojmë dhe një kryeministër që të kujton Kim Jongun po që është version i gjatë që thotë e kam sharë nëpër dhemb. Çdo ditë e më shumë po shkojhmë drejtë një diktature” , u shpreh Kryemadhi.