KQZ publikon të dhënat, 47.35% pjesëmarrës zyrtarisht deri në 19:00

108
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) sapo ka publikuar përqindjet e pjesëmarrjes së votuesve, sipas qarqeve, deri në orën 19.00, që ishte dhe orari zyrtari për mbylljen e procesit të votimit. Ky është përditësimi i orës 23.50. 
Edhe pse të dhënat nuk u përkasin të gjitha Qendrave të Votimit, përqindja e pjesëmarrjes, sipas qarqeve është:
Berati me 49.62%
Dibra me 57,27%
Durrësi me 47,64%
Elbasani me 49,20%
Fieri me 53,50%
Gjirokastra me 52,36%
Korça me 43,48%
Kukësi me 56,48%
Lezha me 40,00%
Shkodra me 47,85%
Tirana me 49,32%
Vlora me 37,25%