KQZ jep shifrat e fundit: Nëntë orë votime, pjesëmarrja në vend 35.7%

150
Nëntë ora nga hapja e qendrave të votimit, Komisioni Qendor i Zgjedhjeve ka raprtuar zyrtarisht të dhënat e fudnit lidhur me përqindjen e pjesëmarrjes në zgjedhje në rang vendi dhe sipas qarqeve.
Deri ne orën 16:00, sipas KQZ, pjesemarrja ne votime ne rang vendi ka shkuar në 35.78%.


Sipas qarqeve deri ne 15:50

Berat
28.61%
Dibër
34.21%
Durrës
23.84%
Elbasan
27.08%
Fier
23.16%
Gjirokastër
26.86%
Korcë
29.05%
Kukës
31.4%
Lezhë
30.29%
Shkodër
25.1%
Tiranë
30.3%
Vlorë
23.16%

Deri në orën 15:00 pjesëmarrja në votime në rang vendi ka shkuar në 27.7%.

Sipas qarqeve 

Berat 28.25%
Dibër 34.21%
Durrës 23.18%
Elbasan 27.08%
Fier 23.16%
Gjirokastër 26.99%
Korcë 29.02%
Kukës 32.63%
Lezhë 31.92%
Shkodër 31.07%
Tiranë 30.37%
Vlorë 23.16%

Deri në orën 13:00 pjesëmarrja në votime në rang vendi ka shkruar në 25%. Në deklaratën e radhës, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar zyrtarisht të dhënat më të fundit. 

Pjesemarrja deri ne oren 13:00 

Berat 27.2%
Dibër 29.5%
Durrës 23%
Elbasan 23.12%
Fier 21.79%
Gjirokastër 27.23%
Korcë 28.1%
Kukës 17.14%
Lezhë 31.92%
Shkodër 31.07%
Tiranë 29.76%
Vlorë 22.17%