Komisioni i Sigurisë, Noka-Tahirit: Qërohu nga komisioni nëse gënjen

115
Komisioni i Sigurisë është shoqëruar me debate me tone të larta deri në ndërprerjen e mbledhjes mes deputetit demokrat ish ministër i Brendshëm Saimir Flamur Noka dhe ministrit aktual Saimir Tahiri.
Noka e quajti Tahirin ”gënjeshtar”. “Të ‘qërohet’ nga komisioni nëse gënjen”
Në debat ka ndërhyrë dhe Stërkaj dhe Piro Lutaj të cilët i kanë kërkuar Brahos të ndërhyjë pasi Noka nuk po flet me etikë