Knut Fleckenstein i shkruan Ramës: Iku daja

545

Humbja e Knut Fleckenstein në zgjedhjet për Parlamentin Europian ka shkaktuar heshtje dhe pikëllim edhe në rradhët e mazhorancës në Tiranë.

Politikani gjerman, që garonte nën siglën e SPD në Hamburg, nuk do të jetë më pjesë e Parlamentit Europian, duke humbur kështu edhe pozicionin e tij si raportues për Shqipërinë në KE.

Kaq ka mjaftuar që në rrjetet sociale të shpërthejnë meme ironizuese në adresë të politikanit gjerman, por edhe kryeministrit Edi Rama.

Image