Këshilli i ambasadorëve dhe shoqëria e hapur Soros në Shqipëri ,ftohen në takim për Puçin në Gjykatën Kushtetutese nga Presidenti i Republikës

258

Burime mediatike bëjnë me dije se Presidenti Meta pritet të ftojë për takim këshillin e ambasadorëve shqiptare javën e ardhshme për ti informuar për situatën e rëndë të funksionimit të shtetit ligjor që rrezikon izolimin e vendit.
Surpriza e pabesueshme: Meta fton dhe fondacionin e shoqërisë së hapur SOROS për takim javën që vjen për puçin e gjykatës kushtetuese dhe përfaqësuses të shoqërisë civile të angazhuar me reformën në drejtësi.