Kërpaçi: Ja si kryeministri vodhi zgjedhjet me policinë e shtetit

162
Nga Floida Kërpaçi

Miremengjes,
Dhe me kete video qe tregon si Kryeministri i vendit vodhi zgjedhjet duke shkelur ligjin permes kercenimit dhe angazhimit te policise se shtetit per te mbledhur vota per Rilindjen, ju rikujtoj se me date 16 Maj zhvillohet gjyqi per kallezimin penal qe LSI ka depozituar kundra tij per kete veper penale.
Prokuroria e Edi Rames fillimisht vendosi ta pushonte ceshtjen, me arsyen se kryeministri “kerkoi falje ne facebook”.
Falja nuk mjafton! Ashtu sic nuk falen njerezit e thjeshte!
1 Drejtesi, 1 ligj, te gjithe te barabarte para tij!
Gjykata nuk mund dhe sduhet te pranoje kurre qe nje veper penale te shlyhet me nje falje.
Prokuroria ka nje shans te tregoje veten qe nuk ka vdekur!
Drejtesi e VDEKUR qe priviligjon kryeministrin se kerkoi nje falje dhe denon e torturon rrugeve qytetaret e thjeshte!