Kërcënon Berisha. Duhen djegur mandatet solemnisht në Parlament. Sot Rama u zgjodh Prokuror…

189
Ish-Kryeministri Sali Berisha, tha se opozita duhet të djeg mandatet. Sipas tij, sot Rama iu imponua shqiptarëve dhe u zgjodh vetë edhe kryeprokuror. “Opozita nuk do mund të jap përgjigje, po nuk u nda me të keqen me forcën më të madhe të bashkohet me ato qytetarë që kërkojnë një Shqipëri të lirë nga krimi… E vetmja rrugë që i ka mbetur opozitës të asgjësohen mandatet dhet opozita të bashkohet me popullin duke iu larguar të keqes. Rama nuk zbaton asnjë rregull e asnjë ligj. Ai nxjerr një kryehorr për të trembur opozitën”, tha Berisha.