Kardinal Ernest Troshani në Kuvend, ja mesazhi që u dha deputetëve

112

Me një fjalim të shkurtër, kardinal Ernest Troshani iu drejtua sot deputetëve në Kuvendin e Shqipërisë, duke i dhënë disa mesazhe të rëndësishme e duke i kujtuar detyrën në ato karrige dhe detyrimin që kanë përballë gjithë shqiptarëve që i kanë dhënë votën.