Kampioni i botës thirrje shqiptarëve për protestën: I duruari, i fituari

225
Kampioni i botës në kick boks, Ismail Keta u ka bërë thirrje shqiptarëve nga Gjermania mbështet ata që duan të protestojnë. “Por dua ta them troç: Kushdo që thotë protestë jo paqësore, nuk është dashamirës i SHQIPËRISË”! Shqiptarët duhet të tregohen të qetë/zgjuar. Të presim dhe votojnë dhe dënojnë atë që e meriton. Sigurisht duhet luftuar varfëria dhe e padrejta, por të mos përsërisin 21 janarin apo vitin ’97, edhe pse disa nuk kanë mbase të hanë duke bërë qejfin antishqiptarëve! I duruari, i fituari. Mos mendo sot për nesër.”