Ja statusi i plotë

Frika e një piktori të dal boje nga rinia shqiptare, përkthehet në urdhëra për ta lënë kampin e LRI dhe të gjithë Jalin pa energji elektrike!

‘PSIKtor’ ne nuk ndalemi në rrugën tonë!

Të rinjtë nuk ndalen nga rruga e tyre për një Shqipëri europiane, pa varfëri, pa krim, pa drogë, pa padrejtësi, pa abuzivitet dhe pa arrogancë!

Jeta jonë nuk ka asgjë më të vyer se toka mëmë dhe për gjakun e të parëve të rënë për shqiptari ne të PREMTOJMË se do na kesh përballë deri sa të të heqim si një llampë e djegur!

Po po ti je llamapa e djegur që e mban Shqipërin në errësirë!

Ps. Për gjithologët i them se ky postim vlen edhe sikur energjia elektrike të jetë ndërprerë për ‘arsye të tjera’. Nuk ka arsye që justifikon mbi 4 orë pa energji elektrike (pa u njoftuar më parë) në një nga oazet e turizmit shqiptar.
Pale flet dhe për ëndrra me nga 10 milion turist ky që po i dëbon dhe vetë shqiptarët.