Ish Kryetarja e KQZ Lefterije Luzi zgjidhet Anëtare Nderi e ACEEEO-s

36
Në Konferencën e 26-të Vjetore dhe Takimin e Asamblesë së Përgjithshme të Shoqatës së Zyrtarëve Zgjedhore Europianë (ACEEEO), me temë “Votuesit e Ndërgjegjshëm në Epokën Dixhitale”, e cila zhvilloi punimet në datat 8-10 Nëndor në Sofie të Bullgarisë,me vota unanime është zgjedhur Anëtare nderi e kësaj shoqate ish Kryetarja e KQZ-sëLefterije Luzi.

Ky titull eshte shoqëruar me Certifikatën e Mirënjohjes për kontribut të shquar në veprimtarinë e shoqatës.