Ish-kreu i Sigurisë Kombëtare të SHBA dhe Kryebashkiaku i New York takohen me përfaqësues të opozitës shqiptare

200

Kreu i republikanëve shqiptarë ka bërë publik detaje të nje takim zhvilluar gjatë ditës së sotme në Tiranë me Ish kryetarin e Bashkise së Neë York Rudi Guiliani, Ish Sekretarin per Homeland Security Tom Ridge dhe Ish kryeministrin  Sali Berisha.

Takim dhe mëngjes punë me Këshilltarin e Presidentit Trump, Ish kryetarin e Bashkisë New York Rudi Guiliani, Ish Sekretarin për Homeland Security Tom Ridge dhe Ish kryeministrin Dr Berishën. Diskutimi u përqendrua rreth krizës politike në Shqipëri, krimi korrupsioni dhe shkatërrimi i lirive të qytetarëve shqiptare. Rama po e çon Shqipërinë drejt shkatërrimit te sistemit kushtetues dhe pluralizmit për interesa të tij personale duke ndërtuar një narko shtet.