Ironizon Ylli Dylgjeri: Uaaaaaaa, na e turpëruan Sorosin!

159

Nga Ylli Dylgjeri

Uaaaaaaa, na e turpëruan Sorosin!

Sot mësuam se edhe Maringleni nga Skrapari qënka me Sorosin..! Maringleni flet vetë, nuk bie në përgjim.
Maringleni na u rrëfye se Sorosi me “altruizmin” e Tij i bashkoi njerzit në ballkan, pa dallim feje, krahine, ideje, dhe seksi, por, në fund u turpërua.
Mbrojtësit me lekë po e turpërojnë më shumë “figurën e nderuar” të Tij. Koha tregoi se Sorosi ka nevojë për mbrojtës të sinqertë më shumë se për ata që i ka mbajtur me lekë, u ka financuar libra dhe i ka bërë me shtëpi. Ndaj thonë të vjetrit se gjithmonë ka kohë për tu turpëruar.