Ironia e Vasilit: Komisioni i Reformës në Drejtësi, dy thelat e kokoshit

224

Ish-kreu e deputetëve të Lëvizjes Socialiste për Integrim, Petrit Vasili, ka sjellë dy foto dhe ka bërë të qartë se kush po e reformon sot drejtësinë shqiptare. Komisioni i ngritur në 2016, me përfaqësues pozitë – opozitë, sot nuk përbëhet as nga njëra palë, por vetëm nga dy individë të përzgjedhur nga kryeministri Rama: Ulsi Manjani dhe Fatmir Xhafaj.

Vasili shkruan në foto: “Komisioni i Reformës në Drejtësi sot, pas tre vjetësh, u katandis kokoshi dy thela…si dhe vetë reforma! I keni në foto cilët janë!