Ikona e së majtës: Socialistët janë dele, e kanë dëshmuar që s’kanë integritet

241

Ka habitur jo pak Paskal Milo një nga politikanët ikonë të së majtës, i cili sonte në emisionin ‘Provokacija’ të Mustafa Nanos, duke folur për zgjedhjet që Rama kërkon të mbajë vetëm, i ka quajtur socialistët dele që nuk kanë integritet, që vihen në vathë për të votuar.

Paskal Milo: Bile ai është dëmtuar në mendimin tim. Tjetër se socialistët janë dele, vihen në rresht dhe shkojnë të votojnë

Mustafa Nano: Frazë e fortë kjo që socialistet janë dele.

Paskal Milo: Jo, jo në mënyrë të veçantë ata janë provuar që janë dele.