Halimi: Opinioni final i Venezias, një verdikt drejtësie

205

Nga Eduart Halimi:

Opinioni final i Venezias, nje verdikt drejtesie

Nuk kam pasur kurre dyshim se opinionet perfundimtare te forumit me profesional ne Europe jane verdikte drejtesie. Ne te gjitha intervistat e javes se kaluar miqte gazetare me pyesnin: a do ndryshoje draft opinioni nga opinioni perfundimtar?
Pergjigjia ime bazohej ne besimin e verdiktit perfundimtar, integritetin e Institucionit dhe bindjen se argumentat e plota te stafit te Presidentit, do te prodhonin nje verdikt drejtesie.

Verdikti i sotem i Venezias, eshte nje verdikt drejtesie per Shqiperine e sotme, te neserme dhe gjithe vendeve antare te KiE.

#zeroshkelje#presidenti#kushtetuta

Opinioni final i Venezias, nje verdikt drejtesieNuk kam pasur kurre dyshim se opinionet perfundimtare te forumit me…

Gepostet von Eduard Halimi am Montag, 14. Oktober 2019