Grabiten gjatë natës dokumentat në Prokurorinë e Durrësit

346

Zyrat e Prokurorisë së rrethit të Durrësit janë thyer gjatë natës dhe dokumenta të ndryshme  të prokurorëve janë vjedhur.

Kjo është hera e dytë brenda pak ditëve ë grabiten materialet e Prokurorisë, pas sulmit dhe grabitjes së postës sekrete.

Denoncimi u bë nga pastruesja, e cila hapi institucionin në meëngjes dhe gjeti dyert e thyera.

Policia ndodhet në vendngjarje dhe ka nisur hetimet.