Gjykata Kushtetuese, lista e kandidatëve

630
Presidenca ka bërë publike emrat e kandidatëve që kanë aplikuar për vendin vakante në Gjykatën Kushtetuese. Gjithashtu Presidenca ka bërë publike emrat e kandidatëve për vendin e përkohshëm vakant në Gjykatën Kushtetuese. Në këto lista bie në sy emri i nënkryetarit të KQZ-së, Denar Biba, ish-prokurorit të Përgjithshëm, Theodhori Sollaku, ish-gjyqtarit të Strasburgut, Kristaq Traja, si dhe ish-drejtoreshës së Marrëdhënieve me Jashtë në Prokurori, Rovena Gashi.

Për vendin vakant

1 – Alban Brati
2 – Avni Shehu
3 – Besnik Muçi
4 – Dedë Kasneci
5 – Denar Biba
6 – Gëzim Allaraj
7 – Ilir Mustafaj
8 – Ilir Panda
9 – Kristaq Traja
10 – Luan Dervishi
11 – Petrit Kaja
12 – Rexhep Bekteshi
13 – Sinan Tafaj
14 – Theodhori Sollaku
15 – Vladimir Gërmenji
16 – Ardita Alsula
17 – Arta Vorpsi
18 – Elsa Toska
19 – Regleta Panajoti
20 – Rovena Gashi
21 – Valbona Bala
22 – Zhaklina Peto

Vakanca e parakohshme

1 – Bashkim Nikolla
2 – Besnik Muçi
3 – Dedë Kasneci
4 – Denar Biba
5 – Gëzim Allaraj
6 – Ilir Mustafaj
7 – Ilir Panda
8 – Petrit Kaja
9 – Rexhep Bekteshi
10 – Sinan Tafaj
11 – Vladimir Gërmenji
12 – Elsa Toska
13 – Regleta Panajoti
14 – Rovena Gashi
15 – Valbona Bala
16 – Zhaklina Peto