Gjosha: “Tirana kryesohet nga Lëvizja Rinore për Integrim e cila përbëhet nga njerëz me shumë integritet dhe përgjegjshmëri”

97
Ministrja e Integrimit, Klajda Gjosha pas një takimi me Lëvizjen Rinore për Integrim në njësinë 11 shprehet se LRI ka një përbërje të rinjsh me integritet dhe përgjegjshmër.

“Tirana kryesohet nga Lëvizja Rinore për Integrim, nga njerëz me shumë integritet, me shumë përgjegjshmëri, që punojnë për ju çdo ditë, që ngrenë zërin për ju”, shkruan Gjosha.