GJIROKASTËR/ Numërohen 146 nga 235 kuti. PS në avantazh me 53.6% të votave

152
Nga hapja e 146 kutive në qarkun e Gjirokastrës, PS rezulton të jetë në avantazh, e ndjekur nga PD dhe LSI. Gjithsej në këtë qark pritet të numërohen 235 kuti votimi.
Në bazë të këtij numërimi PS udhëheq me 11842 vota ose 53,6%, PD 5035 vota ose 22,8%, LSI 4746 vota ose 21,5%.