Gaiani vëzhgon zgjedhjet: Jemi pranë shqiptarëve në këtë ditë

106

TIRANE – Ambasadori italian në Shqipëri Massimo Gaiani ka monituar procesin zgjedhor në zonat Yzberisht, Vorë, Mëzez dhe Durrës. Gaiani theksoi se vota është një nga shprehjet themelore të demokracisë.

Gjatë një prononcimi për mediat ambasadori është shprehur .

“Jemi afër qytetarëve shqiptare në një moment të rëndësishëm. Vota është një nga shprehjet themelore të demokracisë. Zgjedhje të mbara”, tha Gaiani.