Fotogaleri/ Forumet Politike Rinore dhe Shoqëria Civile protestë për lirimin e Ramush Haradinaj

151

Ditën e sotme, Forumet Politike Rinore dhe Shoqëria Civile janë bashkuar të gjithë duke protestuar për disa minuta përpara Ambasadës Franceze në Tiranë, për lirimin nga paraburgimi të kryetarit të AAK, Ramush Haradinaj, referuar një fltëarresti të lëshuar nga Sërbia në vitin 2004.

Kjo protestë ishte një protestë paqësore ku morrën pjesë të gjithë drejtuesit e forumeve politike të FRESSH, LRI, FRPD, Klubi i Patriotëve të Rinj Shqiptarë, FRD, dhe Aleanca Kuq e Zi.